Супермаркет туристичного харчування
0
Мій кошик
Порівняння
Додайте товари для порівняння

100% Сублімат. Паста Курка та гриби у соусі Бешамель

Артикул hrch-0308
В наявності
170 грн
Порівняти
Замовити швидко
Маса нетто: 85 г з водою: 310 г 
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ТА КАЛОРІЙНІСТЬ на 85 г   на 100 г
Калорійність (кКал): 292,9 344,6
Калорійність (кДж): 1225,5 1441,7
Жири (г): 1,85 2,18
Насичені жири (г): 0,47 0,55
Транс-жири (г): 0 0
Вуглеводи  (г): 52,22 61,43
Харчові волокна (г): 0,7 0,82
Цукор (г): 9,9 11,64
Білки (г): 20,1 23,65
Сіль (г): 2,8 3,29

Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці. Термін придатності: 1 рік з дати виробництва. Дата виробництва та кінцева дата споживання – вказані на упаковці.

Спосіб приготування: Залий окріп 225 мл у пакет, перемішуючи вміст. Закрий застібку. Зачекай 20 хвилин. Відкрий пакет та споживай! Смачного!

Склад: сублімовані: варені макарони з твердих сортів пшениці (41%), соус Бешамель (40%), куряче варено-копчене філе (12%), гриби печериці (6%), сушені листя петрушки, сіль.

Наявність В наявності
Кількість 3
Бренд Harchi
Наявність м`яса Страви з м'ясом
Вид м`яса Курка
Спосіб приготування Залити окропом
Технологія виготовлення 100% Сублімат
Пакування В термопакеті
Країна виробник Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору