Супермаркет туристичного харчування
0
Мій кошик
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Бограч

Артикул jc-0206
В наявності
75 грн
Порівняти
Замовити швидко

Бограч – це гуляш, приготований із великої кількості м’яса, з додаванням овочів та спецій. Як стверджують дослідники, бограч придумали пастухи, які готуючи страву, клали до свого казанка-бограча усе, що було із собою – сало, м’ясо, коріння, насіння та овочі, довго варили на ватрі та ще й міцно приправляли усе це паприкою. Слово «бограч» у перекладі з угорської – це назва казана, в якому його традиційно готують. Та, оскільки, високо в горах чи у далекій мандрівці під рукою не завжди є такий казан, ми вирішили спростити для вас процес готування цього смачного й поживного супу. Все, що потрібно – залити страву окропом, перемішати й зачекати 5 хвилин.

Бограч від James Cook є наваристим та дуже ситним. Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.

Спосіб приготування: залити страву 300 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 5-6 хвилин

Склад: картопляні пластівці 31%, м’ясо яловичина 20%, перець червоний солодкий 13 %, паприка 10%, жир рослинний сухий 10%, помідор, морква, цибуля ріпчаста, перець червоний гострий, кмин, часник 14%, сіль 1.5% Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 26.6 г, жири 17.2 г, вуглеводи 43.4 , порції – білки 9.3 г, жири 6 г, вуглеводи 15.2 Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 441 Ккал / 1846 Кдж, порції – 155 Ккал / 649 Кдж Вага: сухої страви – 35 г; готової – 300 г Термін придатності: 12 місяців

Наявність В наявності
Кількість 9
Бренд James Cook
Наявність м`яса Страви з м'ясом
Вид м`яса Яловичина
Спосіб приготування Залити окропом
Технологія виготовлення Сушка
Пакування В термопакеті
Країна виробник Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору