Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борщ сублімований Український зварений за класичним рецептом в казані та висушений за технологією сублімації. Це дозволяє зберегти у страві всю смакову гаму та насолоджуватися незабутнім смаком Українського борщу.
Борщ Український сублімований - це натуральний продукт без ГМО та добавок, висушений в ліофільних сушарках. Це надає йому перевагу над іншими продуктами, представленими на ринку, оскільки страва повністю зберігає смакові властивості та приємний натуральний аромат. Даний борщ сушитися в сублімації сушарці (ліофільної), таку їжу називають дегідраційні, так, як в даному продукті відсутня вода, вона вилучена за допомогою субліматор. У такій їжі зберігається вся смакова гамма, 98% вітамін, натуральний запах і колір.
Термін придатності такої їжі при правильному зберіганні до 5 років. Борщ продається в металлизированном дой-паку, заливати водою гарячої можна прям в пакет, час для приготування 5-10 хвилин. Зручний, легкий пакет без праці можна помістити в туристичний рюкзак або кишеню альпійської куртки.
Харчова цінність на 100г: білків - 10,76г, жирів - 8,12г, вуглеводів - 50,09г
Енергетична цінність на 100г: 307,4 Ккал