Супермаркет туристичного харчування
0
Мій кошик
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Борщ з індичкою і квасолею

Артикул idl-0208
В наявності
155 грн
Порівняти
Замовити швидко

Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно. 

Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
 

Наявність В наявності
Кількість 7
Бренд ЇDLO
Наявність м`яса Страви з м'ясом
Вид м`яса Індичка
Спосіб приготування Залити окропом
Технологія виготовлення Сублімат+Сушка
Пакування В термопакеті
Країна виробник Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору