Кількість
|
Вартість
|
||
|
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Маса нетто: | 90 г |
---|---|
Маса порції: | 490 г |
Енергетична цінність: | 77,1 / 377,7 Ккал |
Білки: | 2,7 / 13,0 г |
Жири: | 3,0 / 14,7 г |
Вуглеводи: | 10,9 / 53,4 г |
Термін придатності: | 2 роки |