Кількість
|
Вартість
|
||
|
Основна ідея сублімації полягає в найбільш щадному режимі консервації. Згідно з лабораторними дослідженнями відсутність теплової обробки вихідних продуктів зберігає понад 95% поживних речовин, вітамінів, ферментів і інших біологічно активних складових. Продукт залишається натуральним. "Живим".
Сублімація видаляє з їжі вологу, не смак з ароматом або текстуру, продукти залишаються з посиленим натуральним смаком, запахом і змістом вітамін. На відміну від продуктів, висушених за допомогою теплової обробки (які стискаються і висихають), сублімовані продукти після приготування практично повністю відновлюють початковий вигляд і фактуру. Досить лише додати води - і через кілька хвилин регідраціі сублімат повернеться до початкового стану.
Ця картопля пюре- це дует сухої картоплі і сублімованих грибів, також засмажкою і зелень є 100% субліматів. Для того щоб вжити в їжу дане блюдо, Вам треба залити його гарячою водою на 5-10 хвилин і їжа готова видалити Ваш голод.
Енергетична цінність на 100г: 359,61 ккал/1504,6 кДж