Кількість
|
Вартість
|
||
|
Боби маш (боби мунг) – бобова культура, найбільш поширена в країнах Центральної, Південної та Південно-Східної Азії.
Маш багатий на білок, залізо, а також клітковину, яка покращує травлення та очищує кишечник. “Маш з овочами” від James Cook – чудовий варіант поживного обіду чи вечері, особливо для вегетаріанців. Боби маш, капуста, морква й цибуля, а також щіпка кінзи й хмелі-сунелі – все це робить страву не просто ситною, а й дуже смачною та корисною.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: дістати поглинач кисню, залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 8-9 хвилин