Кількість
|
Вартість
|
||
|
Омлет проведений методом сублімаціїного сушіння, натуральний продукт без використання консервантів і ГМО. Даний метод застосовується для виробництва їжі космонавтам і підводникам.
Спосіб приготування: Перед вживанням залити омлет окропом 120-150 мл, заливати можна в пакувальний пакет, запарити протягом 7-10 хвилин. Злити зайву воду, якщо вона залишилася. Класичний омлет, виготовлений з яєць і молока, доступний Вам в будь-якому місці цієї планети, де б Ви не знаходилися: на пікніку або на вершині Евересту, за кермом, на робочому місці або в школі.
Вага 40г
Вироблено за ТУ У 10.8-2659610939-001: 201.
Харчова цінність на 100 г продукту: білків - 10,6г, жирів - 12,6г, вуглеводів - 3 г
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту - 684 кДж (163,44 ккал)