Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пшенична каша з яловичиною внесе різноманітність у ваше туристичне меню. Кашу з м'ясом можна вживати як на сніданок, так і на вечерю.
Приготувати пшеничну кашу з яловичиною в поході дуже легко:
Залити в пакет 300-350 мл окропу
Ретельно перемішати, щоб пластівці, м'ясо, зелень та спеції розподілилися рівномірно
Закрити пакет на zip-застібку та зачекати 5-7 хвилин
Можна їсти пшеничну кашу прямо з пакету - смачного! Маса нетто: 100 г
Склад: пшеничні пластівці; яловичина варено-сушена (15% від ваги страви); сушені: морква, цибуля, томати, паприка, кріп, петрушка; сіль.
Наявність | В наявності |
---|---|
Кількість | 18 |
Бренд | Їжачок |
Наявність м`яса | Страви з м'ясом |
Вид м`яса | Яловичина |
Спосіб приготування | Залити окропом |
Технологія виготовлення | Сушка |
Пакування | В термопакеті |
Країна виробник | Україна |
Новий відгук або коментар