Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спосіб приготування: залити 200 - 250мл окропу безпосередньо в упаковку, перемішати, закрити застібку та дати настоятися 8-10 хв. Смачного!
Зберігати в сухому прохолодному місці не більше 12 місяців. Дата виготовлення вказана на упаковці. Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: білки - 11.05г., жири - 2.05г., вуглеводи - 66.30г., 310.06кКал.
Маса нетто: 85г.
Склад:булгур, курка, морква, томати, кабачки тушковані з томатом сушені, цибуля ріпчаста смажена, цибуля зелена, кріп, сіль, спеції. Виготовлено шляхом дегідратації готової страви.
Наявність | В наявності |
---|---|
Кількість | 4 |
Бренд | Їжа в похід |
Наявність м`яса | Страви з м'ясом |
Вид м`яса | Курка |
Спосіб приготування | Залити окропом |
Технологія виготовлення | Сушка |
Пакування | В термопакеті |
Країна виробник | Україна |
Новий відгук або коментар